موقع الصفحة العربية

منتديات المشاغب

معهد زين العربية


مواضيع تهمك

ركن تطوير المواقع قسم يختص بشرح التركيب و الترقية و الإضافات و القوالب وملفات التعريب لبرنامج الووردبريس ومدونة بلوجر.

اضافه كوبون بشكل جميل

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته الفكره بسيطه وهي كالاتي قدامك شريط بيقولك دوس عليه علشان تظهر الكود emoji22...

احصائياتى

الردود
5

المشاهدات
109
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the rough

  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً

المشاركات
564

+التقييم
71

تاريخ التسجيل
Mar 2019

الاقامة
ام الدنيا مصر

نظام التشغيل
Other

رقم العضوية
1982
01-17-2021, 10:03 PM
المشاركة 1
01-17-2021, 10:03 PM
المشاركة 1
افتراضي اضافه كوبون بشكل جميل



السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الفكره بسيطه وهي كالاتي قدامك شريط بيقولك دوس عليه علشان تظهر الكود اضافه كوبون بشكل جميل

اضافه كوبون بشكل جميل

الشكل ده واول ما تاشر علي الشريط الشريط الاحمر يبعد تمام وانا ظابطه علي ثانيتين
اول ما يبعد الكود ايبان ويكون بالشكل ده

اضافه كوبون بشكل جميل

واول ما تخلع الماشره عليه يرجع الشريط الاحمر لمكانه عامل تاثير بسيط للفلتر انه كلام الشريط الاحمر ميبانش ويظهر ذي مافي الصوره ولما يرجع الشريط يباناضافه كوبون بشكل جميل
الكود سهل وبسيط وفكرته سهله

الاكواد
كود PHP:
<!doctype html>
<
html>
  <
head>
    <
meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <
link rel="stylesheet" href="style.css">
    <
title>test</title>


</
head>
<
style>
.
coupon{
    
border:2px dashed #C4D0CE;
    
background-color:#fff;
    
padding:10px;
    
width:200px;
    
margin:auto;
    
margin-top:100px;
    
overflow:hidden;
}
.
coupon .code{
    
text-align:right;
    
color:#020202;
}

.
coupon .dom{
    
position:absolute;
    
background-color:#901C3A;
    
width:200px;
    
padding:10px;
    
margin-top:-10px;
    
margin-left:-10px;
    
cursor:pointer;
    
transition:transform 2s ,filter 2s,width 2s ;
    
}
.
coupon .dom:hover{
    
filterblur(8px);
    
transform:translate(-200px,0px);
    
border:1px dashed #C4D0CE;
}
</
style>
<
body>
    
    <
div class="coupon">
            <
div id="click" class="dom">click to show coupon</div>
            <
div class="code">Helpernt.com</div>
    </
div>
    

</
body

الشكل التاني
اما لو عايزه يكون بالشكل ده واول ما تاشر عليه الكلام يظهر
اضافه كوبون بشكل جميل
ويكون بالشكل ده
اضافه كوبون بشكل جميل

code
كود PHP:
<!doctype html>
<
html>
  <
head>
    <
meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    <
link rel="stylesheet" href="style.css">
    <
title>test</title>


</
head>

<
body>
    <
style>
    .
coupon{
    
border:2px dashed #C4D0CE;
    
background-color:#fff;
    
padding:10px;
    
width:200px;
    
margin:auto;
    
margin-top:100px;
    
overflow:hidden;
}
.
coupon .code{
    
text-align:center;
    
color:#020202;
    
filterblur(8px);
    
transition:filter 1s;
}
.
coupon .code:hover{
    
filterblur(0px);
}

    </
style>
    <
div class="coupon">
            <
div class="code">Helpernt.com</div>
    </
div>
    

</
body



hqhti ;,f,k fa;g [ldg


التعديل الأخير تم بواسطة Mohamed yasser ; 01-17-2021 الساعة 10:08 PM
قديم 01-17-2021, 11:20 PM
المشاركة 2
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
افتراضي رد: اضافه كوبون بشكل جميل
امممممممممم دى نفس الكود او شبيه بالكودات اللى تستخدم فى مواقع الدومينات او الاستضافات لما يكون لديك كوبون

عاااااااشت الايادى

قديم 01-18-2021, 01:43 AM
المشاركة 3
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً
افتراضي رد: اضافه كوبون بشكل جميل
امممممممممم دى نفس الكود او شبيه بالكودات اللى تستخدم فى مواقع الدومينات او الاستضافات لما يكون لديك كوبون

عاااااااشت الايادى
هههههههه بحب اطبق علي الحجات علشان منسهاش مع الوقت لان لو اهملت الاكواد اطير من دماغي فبطبق عليه وبنزله علشان اللكل يستفاد اها ممكن تكون الافكار موجوده ومعروفه بس مفيش مشكله لو عملناها وقربنا المكان لناس مش كل الناس بتعرف توصل للحاجه الي عيزاها

قديم 01-18-2021, 06:33 AM
المشاركة 4
abo-karim
.:: Administrator ::.
  • abo-karim غير متواجد حالياً
افتراضي رد: اضافه كوبون بشكل جميل
جميل جدا


كود مطلوب بشدة خصوصا فى مواقع ذات الصله بالعروض والكوبونات


بارك الله فيك اخى محمد


ولاتحرمنا من كتاباتك

قديم 01-18-2021, 10:53 AM
المشاركة 5
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً
افتراضي رد: اضافه كوبون بشكل جميل
جميل جدا


كود مطلوب بشدة خصوصا فى مواقع ذات الصله بالعروض والكوبونات


بارك الله فيك اخى محمد


ولاتحرمنا من كتاباتك
نورت الموضوع يابو كريم مطولش علينا ياغالي فين لفين لما حد يشوفك

قديم 01-19-2021, 12:04 AM
المشاركة 6
أبو_شهاب
.:: كبار شخصيات المنتدى ::.
المنتدى مراقب من خلاله
  • أبو_شهاب غير متواجد حالياً
افتراضي رد: اضافه كوبون بشكل جميل
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ..
بارك الله فيك اخي محمد
كود مهم جدا ومطلوب بكثرة
شكرا

اضافة رد

العلامات المرجعية

اضافه كوبون بشكل جميل


أدوات الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: اضافه كوبون بشكل جميل
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
تغيير رتب الاعضاء بشكل جميل رواية ركن تطوير منتديات vb3.8.0 6 01-03-2021 05:15 PM
[ vBulletin 3 ] : استخراج جميع روابط المنتدي بشكل جميل Mohamed yasser ركن تطوير منتديات vb3.8.0 6 06-07-2019 09:42 PM
كلام جميل تساعدك على قضاء يومك بشكل افضل (مقولات صباحية - كلام جميل للحبيب - كلام جميل للاصدقاء ) خلفيات ايفون Apple ابل 1 03-11-2019 08:08 PM
[blogger] شرح تركيب إحصائيات المدونة بشكل جميل في مدونات بلوجر هيلبرنت ركن تطوير المواقع 0 07-07-2018 09:10 PM
اضافة موضوع+rss+بحث+ارشفه (بجانب كل قسم بشكل جميل) abo-karim ركن تطوير منتديات vb3.8.0 1 07-25-2015 07:48 PM




الساعة الآن 03:06 AM
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd. TranZ By Almuhajir
RSS 2.0XML Site MapTAGS SiteInfo SiteRSS FeedMap SectionsvB MapsMap TagSitemap ForumMaps Forum