طريقة التسجيل المعتمدة داخل معهد هيلبرنت

الى كل من واجه مشكله اثناء التسجيل بالمعهد



أثبت وجودك لا تقرأ وترحل
ركن مشاكل وطلبات المنتديات :: لديك مشكلة او طلب بالمنتدي ضعها هنا فسوف تجد من يعطيك الحل بإذن الله ((ضع عنوان مناسب ووصف مختصر يوضح مشكلتك ))

وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته انا عملت صورة باسم الموقع فعايز ابدهافاضضعها فى اي مكان ثانيا عايز لما اضغط...

احصائياتى

الردود
13

المشاهدات
139
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
الإجابات المقدمة: 1
  • ابو يوسف is an unknown quantity at this point

  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
  • إرسال رسالة عبر MSN إلى ابو يوسف
  • إرسال رسالة عبر Yahoo إلى ابو يوسف
  • إرسال رسالة عبر Skype إلى ابو يوسف

المشاركات
55

+التقييم
4

تاريخ التسجيل
Aug 2018

الاقامة
مصر

نظام التشغيل
windows 7

رقم العضوية
1757
10-12-2019, 02:04 AM
المشاركة 1
10-12-2019, 02:04 AM
المشاركة 1
افتراضي تمت الإجابة وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انا عملت صورة باسم الموقع فعايز ابدهافاضضعها فى اي مكان ثانيا عايز لما اضغط عليها
تفتحت الصفحه الرئيسه للموقع


ثانيا
مركز التحميل لما اضغط عليه يفتحفي صفحه منفرده او صفحه تانيه مش يغير صفحه الموقع

التعديل الأخير تم بواسطة abo-karim ; 10-12-2019 الساعة 05:40 PM سبب آخر: رفع الصوره على مركز اخرى
أفضل جواب - كتبه هيلبرنت
تفضل
كود PHP:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" target="_blank">$vbphrase[upload_nav]</a
قديم 10-12-2019, 05:37 PM
المشاركة 2
abo-karim
.:: Administrator ::.
  • abo-karim غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 146
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
تفضل

كود PHP:
<div id="helper-Offers" style="margin-top: 10px" align="center">
    <
a href="https://www.helpernt.com/vb/showthread.php?t=9800" target="_blank">
         <
img title="تلبية طلبات تعريب اضافات xenForo" src="https://i.imgur.com/7Azx8ND.png" alt="تلبية طلبات تعريب اضافات xenForo">
    </
a>
</
div
لاتنسى تغيير مايلزم زى رابط الموضوع رابط الصوره ......... الخ

وهذا كود CSS
كود PHP:
#helper-Offers {
    
displayblock;
    
margin0 auto;


بخصوص استفسارك الثانى
ابحث عن هذا الكود فى قالب النافبار
كود:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" style="">مركز التحميل</a>
استبداله بى
كود PHP:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" style=""  target="_blank">مركز التحميل</a

قديم 10-13-2019, 01:59 AM
المشاركة 3
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 1
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
بخصوص الاستفسار التاني انا عندي الكود مكن تقولي التعديل ازاى


كود:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0">$vbphrase[upload_nav]</a>

قديم 10-13-2019, 02:01 AM
المشاركة 4
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 1
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
تفضل

كود PHP:
<div id="helper-Offers" style="margin-top: 10px" align="center">
    <
a href="https://www.helpernt.com/vb/showthread.php?t=9800" target="_blank">
         <
img title="تلبية طلبات تعريب اضافات xenForo" src="https://i.imgur.com/7Azx8ND.png" alt="تلبية طلبات تعريب اضافات xenForo">
    </
a>
</
div
لاتنسى تغيير مايلزم زى رابط الموضوع رابط الصوره ......... الخ

وهذا كود CSS
كود PHP:
#helper-Offers {
    
displayblock;
    
margin0 auto;

بخصوص استفسارك الثانى
ابحث عن هذا الكود فى قالب النافبار
كود:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" style="">مركز التحميل</a>
استبداله بى
كود PHP:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" style=""  target="_blank">مركز التحميل</a





بخصوص الاستفسار التاني انا عندي الكود مكن تقولي التعديل ازاى


كود:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0">$vbphrase[upload_nav]</a>

قديم 10-13-2019, 02:28 PM
المشاركة 5
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 425
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
التعديل تم باضافة هذا الكود
كود:
target="_blank"

قديم 10-13-2019, 02:42 PM
المشاركة 6
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 1
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
ممكن تضعه في الكود لانى كل مااحاول اخربه

قديم 10-13-2019, 05:25 PM
المشاركة 7
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 425
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
تفضل
كود PHP:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" target="_blank">$vbphrase[upload_nav]</a

قديم 10-13-2019, 05:35 PM
المشاركة 8
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 1
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
تسلم تسلم ياغالي كدا تانى نقطه حضرتك عملتها بالنسبه بقى للنقطه الاولى






الخانه دى هحط فيها صورة

عايز اعرف احط الصورة دى في اىمجلد عندى
ثانيا عايز اضغط على الصورة ويكون رابط الينك

الصفحه الرئيسيه للموقع

قديم 10-14-2019, 01:31 AM
المشاركة 9
ابو يوسف
.:: عضو مشارك ::.
  • ابو يوسف غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 1
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
تفضل
كود PHP:
<a rel="الوصف" href="http://www.plasticindustries.net/up/" accesskey="0" target="_blank">$vbphrase[upload_nav]</a







السؤال الاول
www.plasticindustries.net
دا موقعي
لودخلت عليه
هتلاقي بالاسفل على اليمين
الصورة غير موجوده فانا عايزاضع صورة واضغط عليها تفتح الصفحه الرئيسيه للموقع
فاعملها ازاى

قديم 10-14-2019, 09:59 PM
المشاركة 10
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
الإجابات المقدمة: 425
افتراضي رد: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
بص ياباشا
اولا الصوره هتحطها فى مجلد images

بس خد باك اسم الصوره لازم يكون space

وامتداد الصوره لازم يكون gif والا مش هتظهر

مغلق

العلامات المرجعية

وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة


أدوات الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: وضع صورة في الفوتر وقتح مركز التحميل في صفحة منفردة
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مركز تحميل كليجا 3.1.3 افضل سكربت مركز رفع ملفات UnName ركن تطوير المواقع 8 10-11-2019 07:03 PM
اسكريبت مركز التحميل كليجا 3.1.5 (بتحديثات متعددة وإضافة المدفوعات) هيلبرنت ركن تطوير المواقع 0 10-11-2019 06:56 PM
مركز تحميل كليجا 2.4 مع 3 إضافات مجانية, افضل سكربت مركز رفع ملفات هيلبرنت ركن تطوير المواقع 0 11-30-2018 02:40 PM
شرح تركيب سكربت مركز التحميل كليجا - kleeja لرفع الملفات الاصدار الاخير 1.5 هيلبرنت ركن تطوير المواقع 2 02-02-2018 09:00 PM
طريقة منع الجهاز من الدخول الى وضع الـ sleep اثناء التحميل لعدم اغلاق التحميل هولستن الحربي أنظمة التشغيل ومشاكل الحاسب والشبكات 0 10-01-2015 02:12 AM




الساعة الآن 10:52 AM
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. TranZ By Almuhajir
RSS 2.0XML Site MapTAGS SiteInfo SiteRSS FeedMap SectionsvB MapsMap TagSitemap ForumMaps Forum