طريقة التسجيل المعتمدة داخل معهد هيلبرنت

الى كل من واجه مشكله اثناء التسجيل بالمعهد



أثبت وجودك لا تقرأ وترحل
ركن تطوير المواقع قسم يختص بشرح التركيب و الترقية و الإضافات و القوالب وملفات التعريب لبرنامج الووردبريس ومدونة بلوجر.

تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته رمضان كريم وكل سنه وانتم طيبين اليون معانا حاجه جميله طبعا العنوان مش مفهوم...

احصائياتى

الردود
6

المشاهدات
221
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the roughMohamed yasser is a jewel in the rough

  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً

المشاركات
437

+التقييم
69

تاريخ التسجيل
Mar 2019

الاقامة
ام الدنيا مصر

نظام التشغيل
Other

رقم العضوية
1982
05-23-2019, 01:51 AM
المشاركة 1
05-23-2019, 01:51 AM
المشاركة 1
افتراضي تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
رمضان كريم وكل سنه وانتم طيبين اليون معانا
حاجه جميله طبعا العنوان مش مفهوم بس ده اكثر حاجه قدرت اعبر بيه
نيجي لشغل الكود ده
في بعض اوامر php او لو كان جهازك ضعيف والرامات ضعيفه وبتضعف شغل موقك ممكن تظهر معاك مشكله
Maximum execution time of 30 seconds exceede
ده بيقولك ان فتره تشغيل امر php خد اكتر من 30 ثانيه ومش ايقدر يكمله
انا دلوقتي عملت كود يقدر يعدل ال 30 ثانيه ده بالرقم الي انت عايزه
فكره الكود ده عملته لما اليوم حاولت اعمل تحديث لصفحه اونلاين طبعا ونجحت لكن كانت في بعض المرات الجهاز يكون بطي لان انا عطيت شغل الصفحه انه تحمل الملف وتفك الضغط وتبدل الملفات القديمه بالجديده
وده كان سبب ان الرامات وسرعة الجهاز تضعف فلازم تصبر بعد كل عمليه
دلوقتي الغرض من الموضوع اننا نكبر الفتره ده من 30 ثانية لي رقم انت عايزه
الكود
كود PHP:
ini_set('max_execution_time'50); 
الافضل انك متكبرش المده لانه اتضعف الرامات جدا
ياعني خليه في حد مقبول 60 ثانية او اي حاجه بس متكبرهاش لساعه او كده
ياريت تكون فكرتي وضحت

قديم 05-23-2019, 05:27 PM
المشاركة 2
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
انت كنت شارح طريقة زيها بداله بتتيح لك ايقاف او عمل امر عند وقت معين صح كده

قديم 05-23-2019, 05:58 PM
المشاركة 3
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
انت كنت شارح طريقة زيها بداله بتتيح لك ايقاف او عمل امر عند وقت معين صح كده
لا ده حاجه عن خاصيه ال cron job
اوضحاك اكثر
اعتر ان عندك زر في الموقع بياخد وقت طويل اكثر من 30 ثانيه علشان يشتغل
ده من ضعف الرامات في جهازك
الكود الي عارضه انه يطول اكثر مده ممكن ياخده الموقع علشان الكود يشتغل
الفتره الطبيعيه هي 30 ثانيه
اوضحلك تاني
انت لما تدوس علي زر والموقع يقعد يحمل وفي الاخر يطلعلك مشكله ان الموقع قعد يحمل اكثر من 30 ثانيه وفي الاخر مش ايعمل حاجه او الامر الي انت دوست الزر الي الفروض يعمله
الكود الي حاطه يقدر يمدد الفتره الي انت عايزه كحد اقصي طبعا ده كله بيعتمد علي رامات الجهاز

قديم 05-23-2019, 06:07 PM
المشاركة 4
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
امممممممممم المحكمة نورت

بس انت لو تبدء تشرح من تحت شويه.

يعنى شكل صفحة php وازاى اطور وكده تكون عشره على عشرة ولو تعمل دوره وتطرح كل اسبوع درس واحد ستجد متابعين كويسين ليك

قديم 05-23-2019, 06:15 PM
المشاركة 5
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
امممممممممم المحكمة نورت

بس انت لو تبدء تشرح من تحت شويه.

يعنى شكل صفحة php وازاى اطور وكده تكون عشره على عشرة ولو تعمل دوره وتطرح كل اسبوع درس واحد ستجد متابعين كويسين ليك
عيوني ليك ولابو كريم بس ممكن اكون مشرف قي قسم التطوير المواقع طبعا لو مفهاش حاطه علشان لو في حاجه عايز تتعدل وكده انا عارف انكم مش مقصرين بس بدل الانتظار

قديم 05-23-2019, 06:19 PM
المشاركة 6
هيلبرنت
.:: رفيق درب ::.
  • هيلبرنت غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
عيوني ليك ولابو كريم بس ممكن اكون مشرف قي قسم التطوير المواقع طبعا لو مفهاش حاطه علشان لو في حاجه عايز تتعدل وكده انا عارف انكم مش مقصرين بس بدل الانتظار
طبعا تشرفنا وانا تكلمت مع ابو كريم كل اللى عليك تروح هنا ركن المقترحات والشكاوى واحكى مع ابو كريم

قديم 05-23-2019, 06:26 PM
المشاركة 7
Mohamed yasser
مشرف قسم تطوير المواقع
.:: مطور لغة PHP ::.
  • Mohamed yasser غير متواجد حالياً
افتراضي رد: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
تمام انا عملت موضوع ومنتظر ابو كريم

اضافة رد

العلامات المرجعية

تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php


أدوات الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: تحديد المده المسموح حتي تشغيل الامر php
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
[ Template] : إضافة تحديد الكود بضغطة واحدة MesterPerfect ركن شروحات الزين فورو XENFORO 8 09-21-2019 03:27 AM
تحديد عدد ردود معين لكل قسم Munier ركن مشاكل وطلبات الزين فورو XENFORO 6 06-15-2019 12:45 AM
[ BBcode] : إضافة زر تحديد الكود في المشاركات هيلبرنت ركن شروحات الزين فورو XENFORO 2 10-07-2017 09:53 PM
تعرف على الاجهزة والاشياء المسموح باستيرادها مستعمله Freight Club اقتصاد اعمال وعواصم 2 04-27-2016 04:10 PM
شرح اضافة مواقعك في المواقع المسموح بها بادسنس هيلبرنت ركن عالم جوجل Google 0 02-26-2016 11:08 PM




الساعة الآن 08:35 AM
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd. TranZ By Almuhajir
RSS 2.0XML Site MapTAGS SiteInfo SiteRSS FeedMap SectionsvB MapsMap TagSitemap ForumMaps Forum